סלמון מעושן וכריך גבינה בגריל Gruyere
סלמון מעושן וכריך גבינה בגריל Gruyere יכול להיות רק pescatarian מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם סלמון, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סלמון מעושן וגבינת שמנת כריך פתוח לאחד, סלמון מעושן וגרוייר פניני, ו גריל Gruyere, כריך צ'דר וטפנד זיתים.
הוראות
מבשלים פרוסות לימון במים מלוחים: בסיר קטן להביא 1 כוס מים לרתיחה.
הוסף חצי כפית מלח. כאשר המלח מומס, מוסיפים את פרוסות הלימון למחבת, מניחים אותם שטוח במחבת.
תנו למים להרתיח עד שכמעט הכל נעלם ויש רק סירופ דק נשאר במחבת. אין לערבב בזמן הבישול.
מחממים מחבת ברזל יצוקה גדולה בחום גבוה בינוני. בעוד המחבת הוא חימום, לארגן את הכריכים (הצעד הבא).
מסדרים את הכריכים, שכבות סלמון מעושן, גבינה, עירית, פרוסות לימון מבושל:
לפרוס 4 פרוסות לחם. על גבי אותם פרוסות שכבה של סלמון מעושן, גבינה, עירית. השתמש במזלג כדי להרים את פרוסות הלימון מהמחבת ולהוסיף פרוסת לימון אחת גדולה לכל כריך. למעלה עם שכבה שנייה של לחם.
חמאה העליון של פרוסות לחם, לשים כריכים במחבת, בצד חמאה למטה: חמאה פרוסות הלחם העליון בנדיבות עם חמאה. ברגע שהמחבת חמה, למקם את הכריכים במחבת, צד חמאה למטה. מנמיכים את החום למדיום.
בואו לבשל במשך כמה דקות עד התחתון של הכריכים קלויים היטב.
חמאה החלק העליון של הכריכים במחבת, הפוך כריכים מעל: חמאה בצד העליון של הכריכים במחבת. תשתמש במרית מתכת כדי להפוך את הכריכים. תלחץ על הכריכים עם מרית המתכת.
בואו לבשל עד החלק התחתון של הכריכים הוא השחמה יפה. אם הגבינה אינה נמסה, להפוך את החום לנמוך, לכסות את המחבת ולתת לבשל עוד כמה דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון מעושן עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.