סלמון מעושן וסלט ביצים מעורבב Involtini
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן סלט ביצים הרועה Involtini. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 47 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך עירית, קרם fraîche, מלח ופלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו קרפים Herbed עם סלמון מעושן וצנוניות, סלמון מעושן עם אפיק גבינת עיזים וטוסט, ו זרעי-טרטינות לחם עם גבינת עזים Herbed וסלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את הביצים עם frache crme, עירית, טרגון וחרדל; מתבלים במלח וקיין.
מורחים את פרוסות הסלמון על משטח עבודה. תל 1/2 כפות של סלט ביצים על הקצוות הקצרים. למעלה עם כמה מקלות צנון להתגלגל לתוך צילינדרים הדוקים. מכסה ומקרר עד מקורר, לפחות 20 דקות. חתוך את הקצוות וחתוך את הלחמניות לחצי.
מקשטים עם הצנון שנותר ומגישים.
הפוך קדימה: לחמניות ניתן בקירור לילה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.