סלמון מצופה לימון ופרמזן
סלמון מצופה לימון ופרמזן דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. אם יש לכם מלח, עלי טימין, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: סלמון מצופה לימון ופרמזן, סלמון מצופה בפרמזן, ו סלמון מצופה בפרמזן.
הוראות
מחממים תנור ל 375ºF. ספריי תבנית אפייה רדודה עם ספריי בישול. לייבש סלמון עם מגבת נייר.
מניחים סלמון, צד העור למטה, במחבת; מברשת עם 1 כף של החמאה.
מערבבים פירורי לחם, גבינה, בצל, קליפת לימון ותימין בקערה קטנה. מערבבים הנותרים 1 כף חמאה. לחץ על פירור לחם תערובת שווה על סלמון.
אופים חשפו 15 עד 25 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.