סלמון מצופה תבלינים עם סלק ג'ינג'ר קלוי
אם יש לך זרעי כוסברה, פלפל ורוד, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון מצופה תבלינים, סלמון בגריל מצופה שקדים ותבלינים, ו סלק קלוי עם כתום וג'ינג'ר.
הוראות
מניחים את הסלק על תבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
מפזרים עם זנגביל, מלח ים בסדר 1 כף שמן לזרוק מעיל.צולים את הסלק באמצע התנור, ערבוב פעם או פעמיים במהלך הבישול, עד רך משחימים קלות, 25 עד 30 דקות.בינתיים, מניחים את הפלפלים השחורים במטחנת תבלינים ודופק פעם או פעמיים עד סדוק, או למקם אותם על קרש חיתוך סדק עם מערוך.
מוסיפים גרגרי פלפל ורודים, זרעי כוסברה, רוזמרין ומלח ים גס; ממשיכים דופק או למחוץ עד התערובת היא קרקע גס מאוד.קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף, משמנים את הנייר, ומניחים את הסלמון למעלה; מקפלים את החלק האחורי הדק מתחת אם הפילה גדול מדי עבור גיליון האפייה.
מברשת הסלמון עם הנותרים 2 כפיות שמן ומפזרים תערובת פלפל.לאחר הסלק קלוי במשך כ -15 דקות, מניחים את הסלמון על המדף העליון של התנור וצולים עד ורוד קלות במרכז, כ -15 דקות.לשחרר את הסלמון מן הקלף עם מרית, ולאחר מכן להשתמש 2 מריות גדולות להעביר אותו מגש.כפית את הסלק סביב הסלמון ומפזרים אותם עם עירית ופטרוזיליה לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.