קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סלמון מתובל עם צלי שאלוט מטוגנים, אדאמה ופרה Sunchoke

סלמון מתובל עם צלי שאלוט מטוגנים, אדאמה ופרה Sunchoke
מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חמאה, ציר עוף, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות, לאכול במשך שמונה דולרים: עוף צלוי פפריקה עם מחית חומוס וצדפות פריכות, ו עוף מטוגן ביין עם שאלוט ופנצ'טה.

הוראות

1
הפוך את מחית sunchoke: למלא סיר גדול עם מים. לקלף sunchokes ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
חותכים אותם לחתיכות 2 אינץ ולשים אותם בסיר עם מספיק חלב כדי לכסות, ולאחר מכן להוסיף על 1 אינץ ' יותר של מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים קמצוץ מלח נדיב ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני לבשל עד sunchokes ותפוחי אדמה הם מאוד רך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
לנקז היטב.
5
להעביר sunchokes ותפוחי אדמה למעבד; להוסיף חמאה פירה עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. עשוי להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1
מוסיפים פלפלים שחורים, זרעי כמון, זרעי כוסברה, זרעי חרדל 1 ½ כפית סוכר ו 1 ½ כפית מלח לקערה של מרגמה ועלי. לטחון את התערובת היטב, אבל לא לגמרי אבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
חום 1 כף חמאה במחבת סאוט 10 אינץ ' המוגדרת על אש בינונית-נמוכה. כאשר החמאה נמסה מוסיפים חצי כפית סוכר וחצי מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את פרוסות שאלוט ומערבבים היטב את המעיל. מבשלים על 3 דקות עד שאלוט מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
מוסיף את היין, ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד היין התאדה ואת שאלוט הם אדומים עמוק ונעימים למראה. בערך 45 דקות. לכסות ולשמור חם עד ההגשה.אם edamame קפוא, בקצרה blanch אותם במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
Drain.In סיר 1 ½ ליטר להגדיר מעל חום בינוני, לחמם את edamame ½ כוס עוף עם קמצוץ של מלח ופלפל שחור. בערך 2 דקות בסך הכל. רק לפני ההגשה מערבבים 1 כפית שמן זית ו 1 כפית עלי נענע טחון.מחממים תנור ל 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מגלגלים כל פילה סלמון בתערובת התבלינים הקרקע עד מצופה היטב על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מניחים כל פילה על תבנית אפייה מרופדת קלף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מניחים כוס או כך של מחית sunchoke על כל צלחת. נסטלה פילה נגד פירה ו לעטוף כמה בצלצלים על פני החלק העליון. כף 2 כפות גדושות של אדממה על כל פילה עם טפטוף של שמן זית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)