קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, שמיר-פיסטוק פיסטו

סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, שמיר-פיסטוק פיסטו
סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, ושמיר-פיסטוק פיסטו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של בון אפטיט יש 44 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, שן שום, פלפלים כתומים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, שמיר-פיסטוק פיסטו, שמיר לימון הצמד אפונה חומוס, ו אפוני קוסקוס ושמיר ישראליים.

הוראות

1
מערבבים שמיר, בצל ירוק, פיסטוקים, ושמן 1/4 כוס בקערה בינונית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. האם קדימה פיסטו יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל ירוקבצל ירוק
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
שמירשמיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
3
חום 1/2 שמן כפות במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים פלפלים ומטוגנים עד שמתחילים להתרכך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
5
מוסיפים אפונה הצמד, שום, ו 1/4 כוס מים; מפזרים מלח. לטחון עד ירקות הם רק במכרז ומים מתאדים, 2 עד 3 דקות. מערבבים ב 1 כף מעוגלת פיסטו.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אפונה הצמד סוכראפונה הצמד סוכר
שוםשום
מיםמים
מלחמלח
6
מעבירים ירקות מגש; אוהל עם נייר כדי להתחמם. מחבת מילואים (לא נקי).
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
חום שנותר 1 כף שמן במחבת שמורה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
9
מניחים סלמון, צד העור למטה, במחבת; לבשל עד העור הוא פריך, על 3 דקות. הפעל סלמון ומבשלים עד כמעט אטום במרכז, כ 3 דקות יותר. מסדרים פילה סלמון על מגש ירקות. כף כמה pistou למטה מרכז של כל פילה ומגישים, עובר pistou הנותרים לצד.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.