סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, שמיר-פיסטוק פיסטו
סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, ושמיר-פיסטוק פיסטו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של בון אפטיט יש 44 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, שן שום, פלפלים כתומים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: סלמון עם אפוני הצמד, פלפלים צהובים, שמיר-פיסטוק פיסטו, שמיר לימון הצמד אפונה חומוס, ו אפוני קוסקוס ושמיר ישראליים.
הוראות
1
מערבבים שמיר, בצל ירוק, פיסטוקים, ושמן 1/4 כוס בקערה בינונית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. האם קדימה פיסטו יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
אגוזי פיסטוק
שמיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
3
חום 1/2 שמן כפות במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים פלפלים ומטוגנים עד שמתחילים להתרכך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
5
מוסיפים אפונה הצמד, שום, ו 1/4 כוס מים; מפזרים מלח. לטחון עד ירקות הם רק במכרז ומים מתאדים, 2 עד 3 דקות. מערבבים ב 1 כף מעוגלת פיסטו.
מרכיבים שתצטרך
ירק
אפונה הצמד סוכר
שום
מים
מלח
6
מעבירים ירקות מגש; אוהל עם נייר כדי להתחמם. מחבת מילואים (לא נקי).
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
רדיד אלומיניום
7
חום שנותר 1 כף שמן במחבת שמורה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סלמון
9
מניחים סלמון, צד העור למטה, במחבת; לבשל עד העור הוא פריך, על 3 דקות. הפעל סלמון ומבשלים עד כמעט אטום במרכז, כ 3 דקות יותר. מסדרים פילה סלמון על מגש ירקות. כף כמה pistou למטה מרכז של כל פילה ומגישים, עובר pistou הנותרים לצד.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.