סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן
סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן pescatarian, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לך מים, תפוחי אדמה זהב יוקון, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו סלמון מלך פראי עם דובדבנים יבשים ושקדים מעושנים נויסט, סלמון מעושן ממולאים ביצים, ו ביצים ממולאות בסלמון מעושן וקוויאר (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא יין, שאלוט, וחומץ להרתיח בסיר קטן כבד. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 2 כפות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מחבת מחום ומכסה. האם קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים כל תפוח אדמה על גיליון נפרד של נייר, מפזרים מלח ים, לעטוף בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
אופים עד מכרז, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר רדיד; מגניב רק כדי להתחמם, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
חותכים לאורכו לשניים. סקופ בשר לתוך מיקרוגל בינוני-בטוח קערה, עוזב 1/4 אינץ ' עבה קליפת תפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מוסיפים 2 כפות חמאה וחלב לתפוחי אדמה בקערה; מחית היטב. מערבבים שמנת חמוצה ו 3 כפות צמרות בצל ירוק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה. רופף לכסות פגזים ומילוי בנפרד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש קליפות תפוחי אדמה, ולאחר מכן מילוי, במיקרוגל במרווחים של 20 שניות עד מחומם דרך. מערבבים סלמון מעושן למילוי; מתבלים במלח ים ופלפל. תל מילוי פגזים.
מניחים 1/4 כוס מים פילה סלמון במחבת גדולה כבדה; מפזרים מלח ופלפל. כיסוי; אדים על חום בינוני-גבוה עד סלמון הוא רק אטום במרכז, על 3 דקות.בינתיים, לחמם מחדש יין שאלוט הפחתת מעל חום בינוני-נמוך.
להוסיף 8 כפות הנותרים חמאה, 1 כף בכל פעם, לטאטא עד כל נמס לפני הוספת הבא; להמשיך לטאטא עד beurre rouge הוא עבה (לא להתחמם יתר על המידה או רוטב עשוי להפריד). מתבלים במלח ופלפל.רוטב כפית על 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מניחים תפוחי אדמה בצד 1; מפזרים בצל ירוק שנותר. מסדרים 2 רצועות סלמון על גבי רוטב על כל צלחת; מפזרים פלפל ועירית.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין