קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן

סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן
סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן pescatarian, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לך מים, תפוחי אדמה זהב יוקון, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו סלמון מלך פראי עם דובדבנים יבשים ושקדים מעושנים נויסט, סלמון מעושן ממולאים ביצים, ו ביצים ממולאות בסלמון מעושן וקוויאר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא יין, שאלוט, וחומץ להרתיח בסיר קטן כבד. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 2 כפות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מחבת מחום ומכסה. האם קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים כל תפוח אדמה על גיליון נפרד של נייר, מפזרים מלח ים, לעטוף בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים עד מכרז, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר רדיד; מגניב רק כדי להתחמם, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
חותכים לאורכו לשניים. סקופ בשר לתוך מיקרוגל בינוני-בטוח קערה, עוזב 1/4 אינץ ' עבה קליפת תפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים 2 כפות חמאה וחלב לתפוחי אדמה בקערה; מחית היטב. מערבבים שמנת חמוצה ו 3 כפות צמרות בצל ירוק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה. רופף לכסות פגזים ומילוי בנפרד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש קליפות תפוחי אדמה, ולאחר מכן מילוי, במיקרוגל במרווחים של 20 שניות עד מחומם דרך. מערבבים סלמון מעושן למילוי; מתבלים במלח ים ופלפל. תל מילוי פגזים.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סלמון מעושןסלמון מעושן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מניחים 1/4 כוס מים פילה סלמון במחבת גדולה כבדה; מפזרים מלח ופלפל. כיסוי; אדים על חום בינוני-גבוה עד סלמון הוא רק אטום במרכז, על 3 דקות.בינתיים, לחמם מחדש יין שאלוט הפחתת מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
צמצוםצמצום
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
להוסיף 8 כפות הנותרים חמאה, 1 כף בכל פעם, לטאטא עד כל נמס לפני הוספת הבא; להמשיך לטאטא עד beurre rouge הוא עבה (לא להתחמם יתר על המידה או רוטב עשוי להפריד). מתבלים במלח ופלפל.רוטב כפית על 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מניחים תפוחי אדמה בצד 1; מפזרים בצל ירוק שנותר. מסדרים 2 רצועות סלמון על גבי רוטב על כל צלחת; מפזרים פלפל ועירית.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו