סלמון עם זיגוג מייפל-חרדל
סלמון עם זיגוג מייפל-חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, קרש צליה מעץ ארז, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו ארז פלנקed סלמון עם זיגוג חרדל מייפל, מייפל-עץ ברמונדי עם זיגוג בלסמי-מייפל לבן, ו צליה: עץ אדר-חרדל חזיר פילה (מתכונים דומים).
הוראות
משרים קרש במים 1 שעה; ניקוז.
מערבבים היטב סירופ וחרדל; מערבבים היטב, ומחלקים בין 2 קערות קטנות.
מניחים קרש על מתלה גריל; גריל 10 דקות או עד חרוך קלות. הפוך את הקרש; מניחים דגים, צד העור למטה, בצד חרוך.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל; מברשת עם חצי תערובת סירופ.
כיסוי וגריל 35 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מן הגריל; להפיץ תערובת סירופ הנותרים על דגים.
חותכים פילה לתוך 4 חלקים שווים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.