קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות6
ציון בריאות90
מגזין

סלמון עם לשפשף מתוק ומתובל

סלמון עם לשפשף מתוק ומתובל
סלמון עם לשפשף מתוק ומתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 282 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, סוכר חום, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. נסו סלמון מתוק ומתובל, סלמון מתוק ומתובל, ו סלמון מתוק ומתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מעיל הגריל שלך או מחבת גריל עם ספריי בישול מחממים מעל חום בינוני. בעוד הגריל מתחמם, לשלב את הסוכר החום, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
סוכר חוםסוכר חום
פלפלפלפל
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
3
מברשת כל פילה סלמון עם 1/2 כפית של השמן, ואז לשפשף כל פילה עם כ 1/2 כף של תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
גריל הסלמון, צד בשר למטה, עד חרוך, 4 עד 5 דקות. הפוך את הסלמון ומבשל עוד 5 עד 6 דקות עבור doneness בינוני. עבור דגים עשויים היטב, לבשל 1 עד 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
הסר לצלחת ומגיש מיד.
6
מקור מצוין של: חלבון, תיאמין, ריבופלבין, ניאצין, ויטמין B6, ויטמין B12, חומצה פנטותנית, נחושת, זרחן, אשלגן, סלניום
7
מקור טוב של: חומצה פולית, מגנזיום

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.