סלמון עם מפרץ, כתום, פורצ'יני
איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה ותספגו במים 30 דקות, מלח כשר, תפוז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו סלמון כתום, סלמון כתום, ו סלמון כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל בינוני נמוך (300 עד 350). חתוך סנפירי סלמון. כדי להסיר קשקשי סלמון ולסייע לעור להתפורר כאשר הוא מבושל, מפזרים באופן חופשי דגים, כולל ראש וסנפירים, עם מלח כשר.
בוא נשב 10 דקות. לשפשף מלח חצי בערך (לובש כפפות צלחת אם אתה רוצה), ואז לנגב את המלח קשקשים עם מגבת נייר.
מפזרים בנדיבות פורצ ' יני לשפשף בתוך חלל הדגים ובכל רחבי בחוץ. חלל דברים עם פרוסות תפוז מפרץ.
בישול נקי באח היטב עם מברשת תיל. באמצעות מלקחיים, באח שמן עם צרור של מגבות נייר משומנות. הגדר דגים לכיוון גב של גריל עם הבטן שלה ממך, באלכסון במידת הצורך בכושר.
מכסה גריל; לבשל דגים 5 דקות בלי להזיז אותו. באמצעות שתי מריות רחבות, מגלגלים דגים מצד אחד מעל החלק העליון של הדג (לא הבטן) לצד השני. כל 10 דקות, מגלגלים דגים בכיוון ההפוך. עבור דגים לחים זה קל להפריד מעצמות, לא לבשל בעבר בינוני נדיר (כבר לא רך כאשר לחוץ עם אצבע), 25 דקות בסך הכל עבור 7-lb. דגים, 35 דקות עבור 11-lb. אחת.
יש עוזר להחזיק לוח גדול יותר מאשר דגים בקצה של גריל. באמצעות שתי מריות רחבות, בזהירות להעביר דגים ללוח. מכסים בנייר כסף ולתת לנוח 15 דקות; זה ימשיך לבשל. להרים את העור מצד אחד ולהניח בצד. החלק אצבעות בין בשר ועצמות כדי לשחרר את הבשר; להעביר דגים בחלקים למגש. הפוך את הדגים וחזור על הצד השני. 'השליכו את ביי ואורנג.
מגישים עם חתיכות של עור פריך.