קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

סלמון עם מפרץ, כתום, פורצ'יני

סלמון עם מפרץ, כתום, פורצ'יני
איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה ותספגו במים 30 דקות, מלח כשר, תפוז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו סלמון כתום, סלמון כתום, ו סלמון כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל בינוני נמוך (300 עד 350). חתוך סנפירי סלמון. כדי להסיר קשקשי סלמון ולסייע לעור להתפורר כאשר הוא מבושל, מפזרים באופן חופשי דגים, כולל ראש וסנפירים, עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
בוא נשב 10 דקות. לשפשף מלח חצי בערך (לובש כפפות צלחת אם אתה רוצה), ואז לנגב את המלח קשקשים עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מפזרים בנדיבות פורצ ' יני לשפשף בתוך חלל הדגים ובכל רחבי בחוץ. חלל דברים עם פרוסות תפוז מפרץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
בישול נקי באח היטב עם מברשת תיל. באמצעות מלקחיים, באח שמן עם צרור של מגבות נייר משומנות. הגדר דגים לכיוון גב של גריל עם הבטן שלה ממך, באלכסון במידת הצורך בכושר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מכסה גריל; לבשל דגים 5 דקות בלי להזיז אותו. באמצעות שתי מריות רחבות, מגלגלים דגים מצד אחד מעל החלק העליון של הדג (לא הבטן) לצד השני. כל 10 דקות, מגלגלים דגים בכיוון ההפוך. עבור דגים לחים זה קל להפריד מעצמות, לא לבשל בעבר בינוני נדיר (כבר לא רך כאשר לחוץ עם אצבע), 25 דקות בסך הכל עבור 7-lb. דגים, 35 דקות עבור 11-lb. אחת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
יש עוזר להחזיק לוח גדול יותר מאשר דגים בקצה של גריל. באמצעות שתי מריות רחבות, בזהירות להעביר דגים ללוח. מכסים בנייר כסף ולתת לנוח 15 דקות; זה ימשיך לבשל. להרים את העור מצד אחד ולהניח בצד. החלק אצבעות בין בשר ועצמות כדי לשחרר את הבשר; להעביר דגים בחלקים למגש. הפוך את הדגים וחזור על הצד השני. 'השליכו את ביי ואורנג.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מגישים עם חתיכות של עור פריך.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.