סלמון עם סלק ועדשים
סלמון עם סלק ועדשים נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך יין, סלק, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עדשים עם סלק קלוי, עדשים עם סלק קלוי וגזר, ו עדשים עם סלק קלוי ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים כוסברה ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל; לשפשף על בשר סלמון. לרסס מחבת ברזל יצוק עם תרסיס שמן צמחי, ומניחים על חום בינוני. כאשר מחומם, להוסיף סלמון, בשר בצד למטה, ומבשלים עד השחמה, על 3 דקות. הפעל פילה, להוסיף שאלוט, ולמקם מחבת בתנור. לבשל על 4 דקות, או עד מבושל דרך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.