קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון עם עדשים

סלמון עם עדשים
סלמון עם עדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך פילה סלמון במרכז לחתוך, chard שוויצרי, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מצוין. נסו רולו דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים), סלמון עם עדשים, ו עדשים עם סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הכרישה והגזר ומבשלים עד למכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
מוסיפים את השום ואת רסק עגבניות ומבשלים 1 דקה. להגדיל את החום גבוה; להוסיף 4 כוסות מים, מקל קינמון ועדשים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני גבוה, לכסות ומבשלים עד מכרז, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עדשיםעדשים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
בינתיים, להסיר את הגבעולים chard השוויצרי; להזמין 3 עלים לקצוץ את השאר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
5
מניחים את כל העלים על העדשים, לכסות לנבול, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
6
הסר את המטלית וכסה את העדשים. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל ועוטפים עלה נבול סביב כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
עדשיםעדשים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Chard שוויצריChard שוויצרי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
להזמין על עדשים כוס 1 עבור סלק חם סלט עדשים. מערבבים את הדבש ומיץ לימון לתוך העדשים הנותרים ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את chard הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
עדשיםעדשים
Chard שוויצריChard שוויצרי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
8
מניחים את הסלמון העטוף על גבי העדשים, טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד הדג הוא רק מבושל דרך, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
עדשיםעדשים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
הסר את הסלמון לחתוך לחתיכות. (אם העדשים יבשים, להוסיף התזה של מים.) מחלקים עדשים בין קערות העליון עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
להפוך שאריות עדשים לסלט סלק חם ועדשים עם גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
עדשיםעדשים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
11
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.