אם יש לך מיץ לימון, רוטב סויה, חזרת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו מעולה. נסו סלמון בגריל ברוטב חזרת, סלמון חרדל & veg אופים עם רוטב חזרת, ו סלמון מבושל עם רוטב שמיר חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הרוטב 1-2 שעות לפני כן: בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיונז, שמנת חמוצה, בזיליקום טרי, 2 כפות חזרת, 1 כף רוטב סויה, ומיץ לימון טרי. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
חזרת
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מניחים דגים בתבנית אפייה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מערבבים שמן זית, 2 כפות חזרת, 1 כפות רוטב סויה, שום בקערה קטנה ומברשת על פילה. מכסים ומקררים 1-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
אופים: מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים דגים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת 7cellars Elway. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.