סלמון עם רוטב יין לבן ופטוצ'יני
סלמון עם רוטב יין לבן פטוצ'יני דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1241 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, שמיר עשב, שמנת כבדהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. . נסו סלמון ופסטה ברוטב יין לבן, סלמון צלוי ברוטב יין לבן, ו סלמון ברוטב יין לבן חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לשלב את היין הלבן, בצל,בזיליקום ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 20 דקות.
בינתיים, לחמם את מלאי הדגים במחבת גדולה על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים את הסלמון, ואת poach במשך 10 עד 15 דקות, עד סלמון מבושל דרך, תמיד לשמור על המניה ממש מתחת לנקודת הרתיחה.
הסר את הסלמון לצלחת, ולכסות בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
הסר על 3/4 כוס של מלאי הדגים, ומערבבים אותו לתוך הפחתת היין הלבן.
מעבירים את רוטב היין הלבן לבלנדר, ומחית עד חלקה. מסננים דרך מסננת בחזרה לסיר, ומערבבים את השמנת. מביאים לרתיחה, ולהפחית בחצי שוב.
מקציפים בחמאה קרה, ומתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד למכרז, כ 8 דקות.
מגישים פסטה עם פילה סלמון ורוטב כפית מעל.