סלמון עם יין לבן-רוטב חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 291 קלוריות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם יין, פילה סלמון, טרגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. מתכונים דומים: סלמון עם רוטב חרדל יין, סלמון פלפל חרדל עם רוטב יין אדום, ו סלמון בגריל עם רוטב יין חרדל.
הוראות
1
מפזרים 1/8 כפית מלח ופלפל על הדג. ממיסים 1 1/2 כפיות חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים דגים ומבשלים 7 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות כאשר הם נבדקים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגים
3
מוציאים מהמחבת ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
ממיסים 1 1/2 כפיות חמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את שאלוט, ומטגנים במשך 1 דקה או עד שהם רכים.
סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אוברט לורן כרם שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 139 דולר.
אוברט לורן כרם שרדונה
2011 לורן ן שרדונה תמיד מזכיר אחד תערובת וינטאג היפותטי של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. לורן זו משנת 2011 ברורה באופן טבעי עם גווני כלורופיל ירוקים בקצה. ארומטים הם לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. הארומטים המובהקים של פירות ומינרלים נותנים תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. תחושת הפה מציגה תו עליון של גליצרין, ואחריו מבנה חומצי שנמצא רק אצל לורן.ליין בהירות מעורפלת קלה המציגה את מחויבותו של אוברט לייצור יין התערבותי מינימלי.