סלמון עם רוטב פטל חריף
סלמון עם רוטב פטל חריף דורש כ -25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 350 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש דבש, פפריקה, פילה סלמון וחומץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 84% , וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלמון בגריל עם רוטב מלפפון חריף , בורגר סלמון אסייתי עם רוטב ליים ג'ינג'י חריף , וסלמון פראי אלסקה עם רוטב צ'יפוטלה פטל וסלט מנגו .
הוראות
מערבבים את הפפריקה, המלח והפלפל; מפזרים מעל סלמון.
מטפטפים שמן. להרטיב מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל.
מניחים את הסלמון עם העור כלפי מטה על רשת הגריל.
צולים, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהאש במשך 10-12 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג. בקערה קטנה, מקציפים את השימורים, החומץ והדבש; כפית על פילטים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את האחוזת דונום עמק הנהר הרוסי פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-67 דולר לבקבוק.
![אחוזת דונום עמק הנהר הרוסי פינו נואר]()
אחוזת דונום עמק הנהר הרוסי פינו נואר
הפינו נואר הזה מציג ניחוחות שופעים ועזים של פירות שחורים בשלים, כולל דובדבן, שזיף ופטל, באף מורכב ומרוכז. היין חלק ומרקם עשיר, מציע עומק רב של טעמי דובדבן שחור, פירות יער וקולה עם תווים של מינרלים ותבלינים בסיומת בהירה ועמידה לאורך זמן.