סלמון עם רוטב שרימפס (סלמון קון סלסה דה Camarones)
סלמון המתכון עם רוטב שרימפס (סלמון קון סלסה דה Camarones) יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו קרם כבד, פפריקה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: Camarones En Salsa / שרימפס ברוטב, ארפות עם סלמון וחסילונים (Arepas con Salmon y Camarones), ו Camarones Con Salsa de Anis (שרימפס עם רוטב אניס).
הוראות
מחממים התנור ל 400° F.In צלחת אפייה גדולה למקם את פילה סלמון. מתבלים כל פילה בפפריקה, מלח ופלפל.
מניחים את צלחת האפייה בתנור ואופים במשך 15 עד 20 דקות או עד הסלמון מבושל דרך.בינתיים להפוך את הרוטב: במחבת רוטב בינוני על חום בינוני להמיס את החמאה, להוסיף את הבצל ומבשלים במשך כ 3 דקות או עד שקוף.
מוסיפים את הקמח לבצל ומערבבים. לבשל במשך 2 דקות.
מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה ואז להפחית לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס, מלח, פלפל, כמון ובוליון דגים ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומבשלים עוד 2 דקות.
הסר מהחום.רוטב שרימפס כפית על הסלמון ומגישים מיד.