סלמון עם ריזוטו אביב מהיר
סלמון עם ריזוטו האביב מהיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, אספרגוס, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו אפונה אביב, ריזוטו אביב, ו ריזוטו אביב (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר 4 ליטר מעל חום בינוני.
מוסיפים שאלוט ואורז ומבשלים 2 דקות. מערבבים במרק עוף; מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, חום שנותר 2 כפות שמן במחבת גדולה.
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל; לצרוב 3 עד 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מערבבים אספרגוס לתוך אורז במהלך 10 הדקות האחרונות של זמן הבישול. מערבבים אפונה לאורז במהלך 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול. מערבבים בגבינות; לטעום ולהתאים תבלינים, במידת הצורך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.