סלמון עם שום וג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 287 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו טרגון, מלח, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94% , וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלמון ג'ינג'ר ושום , סלמון ג'ינג'ר שום צ'ילי , ומנות סלמון שום-ג'ינג'ר .
הוראות
1
במעבד מזון מערבבים את הפטרוזיליה, הג'ינג'ר והשום; מכסים ומעבדים עד לטחון.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו, פרוס בינוני-דק (לעיטוף ההמבורגרים)
1 1/2 כוסות גבינת צ'דר או מונטריי ג'ק מגוררת
1/4 כוס פלוס 1 כף תחליף ביצה, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אריזה גבינת שמנת ללא שומן, מרוככת וחתוכה לחתיכות
2
מוסיפים את מיץ הלימון, מיץ הליים, המלח, הטרגון והפלפל; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה. תוך כדי עיבוד מוסיפים שמן בהדרגה בזרם קבוע.
מרכיבים שתצטרך
3 לחמים שטוחים בפיתות (7 אינץ').
לבצל אדום גדול, חתוך לקוביות
טרגון
פרוסות עגבניות טריות, לציפוי כל המבורגר
משמשים (מיובשים), קצוצים
דלעת, שימורים
3
מורחים את התערובת על פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
לחתוך למשולשים, או שבבי פיתה
4
מניחים בשטח רדוד 2-Qt. צלחת המתאימה למיקרוגל, ממקמת את החלק העבה ביותר של הדג לכיוון הקצוות החיצוניים. מכסים ומצננים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
5
מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 3-5 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
סלמון בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.