קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות100
מגזין

סלמון עם שומר

סלמון עם שומר
סלמון עם שומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 62 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים, עלי טימין, נורות שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. עם כפית ציון של 99% המנה הזאת מעולה. סלמון עם שומר, סלמון עם שומר, ו קרפצ'יו סלמון שומר דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שמוכר הדגים יחתוך את הראש והזנב מהסלמון ויפרפר אותו, ויסיר את כל העצמות. אתה צריך בערך 7 קילו של סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מטגנים את הבצל והשומר בשמן הזית במשך 10 דקות על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את עלי הקורנית, בריכות שומר, גרידת תפוז, מיץ תפוזים, מלח ופלפל וטחון במשך 5 דקות נוספות, עד הבצלים והשומר רכים. טעם של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
להניח את הסלמון, צד העור למטה, על קרש חיתוך ומפזרים את שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מורחים את המילוי שומר על מחצית הסלמון. משוך את החצי השני למעלה ושוב את המילוי, סוגר אותו. לקשור את הסלמון כל 2 סנטימטרים עם חוט מטבח כדי לאבטח את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
מניחים תבנית גיליון מרופדת בנייר קלף בתנור במשך 5 דקות כדי לחמם אותו. בזהירות להעביר את הסלמון למחבת גיליון חם לאפות אותו בדיוק 30 דקות (10 דקות עבור כל 1 אינץ ' של עובי). אל תיקח יותר מדי!
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר את המחרוזות. כדי לשרת, לחתוך לפרוסות עבות עם סכין חדה מאוד. סלמון זה חם טעים או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
הערה: אם אתה עושה את זה מראש, הקפד לקרר את המילוי לפני מלית הסלמון. מקררים עד שמוכנים לצלות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.