סלמון עם שומר
סלמון עם שומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 62 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים, עלי טימין, נורות שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. עם כפית ציון של 99% המנה הזאת מעולה. סלמון עם שומר, סלמון עם שומר, ו קרפצ'יו סלמון שומר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שמוכר הדגים יחתוך את הראש והזנב מהסלמון ויפרפר אותו, ויסיר את כל העצמות. אתה צריך בערך 7 קילו של סלמון.
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
מטגנים את הבצל והשומר בשמן הזית במשך 10 דקות על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את עלי הקורנית, בריכות שומר, גרידת תפוז, מיץ תפוזים, מלח ופלפל וטחון במשך 5 דקות נוספות, עד הבצלים והשומר רכים. טעם של מלח ופלפל.
להניח את הסלמון, צד העור למטה, על קרש חיתוך ומפזרים את שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מורחים את המילוי שומר על מחצית הסלמון. משוך את החצי השני למעלה ושוב את המילוי, סוגר אותו. לקשור את הסלמון כל 2 סנטימטרים עם חוט מטבח כדי לאבטח את המילוי.
מניחים תבנית גיליון מרופדת בנייר קלף בתנור במשך 5 דקות כדי לחמם אותו. בזהירות להעביר את הסלמון למחבת גיליון חם לאפות אותו בדיוק 30 דקות (10 דקות עבור כל 1 אינץ ' של עובי). אל תיקח יותר מדי!
אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר את המחרוזות. כדי לשרת, לחתוך לפרוסות עבות עם סכין חדה מאוד. סלמון זה חם טעים או בטמפרטורת החדר.
הערה: אם אתה עושה את זה מראש, הקפד לקרר את המילוי לפני מלית הסלמון. מקררים עד שמוכנים לצלות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.