סלמון פריך עם אורזו פטריות ורוטב יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון פריך עם אורזו פטריות ורוטב יין אדום. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 894 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטריות, שמן זית, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פינו נואר בראוניז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו סלמון בגריל עם Orzo, פטה, ויניגרט יין אדום, סלמון בגריל עם Orzo, פטה, ויניגרט יין אדום, ו רוטב פטריות-יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים בצל וקמח במשך 5 דקות.
מוסיפים יין, מרק בשר, טימין ועלה 1bay. מרתיחים עד נוזל מופחת על ידי 1 כוס, על 35 דקות. מסננים רוטב לסיר קטן.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים אורזו על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד חום זהוב, במשך כ 20 דקות.
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד אחר על חום בינוני-גבוה.
לטגן עד הזהב, כ -10 דקות.
הוסף אורזו, מרק עוף, ועלה דפנה 1. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. קוק נחשף עד אורזו הוא רך מרק נספג, תוך ערבוב לעתים קרובות, על 20 דקות.
מוסיפים שמנת וטרגון. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים 3 כפות שמן במחבת כבדה ולא דביקה גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל.
הוסף למחבת ו לטגן רק עד מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
מוסיפים חמאה, מקציפים רק עד שנמסים. מתבלים עם פלפל. כף orzo על 6 צלחות.
מניחים פילה סלמון על גבי orzo.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.