עוף צלוי עם עשבי תיבול
עוף צלוי עשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פפריקה, חמאה, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עשב מלוח לשפשף צלוי טורקיה, הודו צלוי מתובל, ו טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים.
הסר את הקרביים והצוואר, ולשטוף את טורקיה עם מים קרים.
ניקוז חלל היטב; טפיחה יבשה.
מפזרים 2 כפות תערובת תיבול בתוך חלל של טורקיה. לשחרר ולהרים את העור מטורקיה עם אצבעות, ללא ניתוק לחלוטין העור; להפיץ 1 כף תערובת תיבול באופן שווה מתחת. בזהירות להחליף את העור.
מברשת הודו עם חמאה מומסת. לשפשף נשאר תיבול תערובת על העור. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט; טאק קצות הכנפיים תחת.
מניחים הודו על מתלה תיל במחבת צלייה, השד למעלה.
מוסיפים 3 1/2 כוסות מים למחבת; מכסים את טורקיה באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
הסר רדיד, ואופים 2 עד 2 1/2 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 165, צליעה מדי פעם עם מיצי מחבת כיסוי רופף עם נייר לאחר 2 שעות כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
הסר את טורקיה מהתנור, הזמנת 2 כוסות מיצי מחבת עבור רוטב תפוחים-בורבון.
מגישים עם רוטב תפוחים-בורבון.
* 1 (12-14 פאונד) קפוא טורקיה כולה, מופשר, ניתן להחליף.