סלמון פריך עם ג'ינג'י ירוק
סלמון פריך עם ירקות ג'ינג'י נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 522 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך סלמון, רוטב סויה, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלמון פריך בעור, סלמון פריך בעור, ו סלמון פריך בעור עם מלח צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1 לשטוף את הדגים היטב ולתת לו לנוח בין מגבות נייר, בקירור, בזמן שאתה מכין את הירוקים.
2 לשטוף את הירוקים במספר שינויים של מים, ולהסיר כל חתיכות של גזע עבה יותר אינץ ' בקוטר. קיטור או להרתיח אותם בסיר מכוסה בינוני מעל 1 אינץ ' של מים עד טוב ורך, 10 דקות או יותר, בהתאם ירוק (קולר ישן ידרוש 30 דקות).
מסננים אותם, לשטוף במים קרים, לסחוט יבש, וקוצצים.
3 מחממים מראש גריל גז מכוסה או להתחיל אש פחם בגריל שיכול להיות מכוסה.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה לא מקל.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה; לא חום.
מוסיפים את הירוקים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך כ 3 דקות; מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים עוד דקה, ואז מוסיפים את רוטב הסויה ושמן שומשום ומכבים את החום.
4 עם סכין חדה, להבקיע את העור של הסלמון בתבנית צלב הצוהר. שמן את הדגים היטב עם שמן הזית הנותר.
שים את הפילה על הגריל שחומם מראש, צד העור למטה, לכסות; לחלופין, לטגן את הסלמון 4 אינץ ' ממקור החום, צד העור למעלה. בכל מקרה, קוק לא נפגע במשך 5 עד 10 דקות, או עד שנעשה.
הסר את הדג בזהירות עם מרית גדולה, ומניח אותו על גבי הירוקים.
מגישים מיד, לוודא שכולם מקבלים: חתיכת עור.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;