קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

סלמון פשוט סופר

סלמון פשוט סופר
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון פשוט יכול להיות מתכון מעולה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. . הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לך מלח, בזיליקום, טריזי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. אטריות קישואים עם סלמון קארי קוקוס {ללא גלוטן, פחמימות נמוכות, חלבון גבוה + סופר פשוט}, סלט כרוב עם סלמון, ויניגרט קוקוס רימונים ותפוזים {Paleo ,GF, חלבון גבוה + סופר פשוט }, ו בשר מונגולי סופר-פשוט, סופר-חריף דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים יחד את אבקת השום, בזיליקום, ומלח בקערה קטנה; לשפשף בכמויות שוות על פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית; מבשלים את הסלמון בחמאה עד להשחמה ומתקלף, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מגישים כל חתיכת סלמון עם טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.