סלמון צלוי עם חומץ בלסמי
סלמון צלוי עם חומץ בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לך חומץ בלסמי, שמן זית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו אווז ירושה צלוי עם חומץ בלסמי, סלמון צרוב על בייקון עם חומץ בלסמי, דבש ורוזמרין, ו חומץ בלסמי אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הסוכר החום, חומץ בלסמי, שמן זית, רוזמרין, שום ופלפל בקערה גדולה. שמור 1 כף של מרינדה בקערה קטנה, ולהניח בצד.
מוסיפים את הסלמון וזורקים למעיל אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשרים במקרר במשך 30 דקות.
הסר את הסלמון מן המרינדה, ולנער עודף.
מניחים סלמון בתבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום, ומפזרים מלח.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
צלי בתנור שחומם מראש עד הדג הוא flaked בקלות עם מזלג, על 10 דקות.
מברשת סלמון עם המרינדה השמורה, ולחזור לתנור. צלוי עד מזוגג, על 1 דקה.