סלמון קרום זרעי כוסברה וחרדל
ניתן להכין את המתכון של סלמון קרום כוסברה וזרעי חרדל תוך כ-30 דקות. המתכון הפסקטארי הזה מגיש 6 ומחירו 4.62 דולר למנה. בבמנה עיקרית זו יש 376 קלוריות, 37 גרם חלבון ו-20 גרם שומן למנה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך נענע, פטרוזיליה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 88%, וזה מדהים. מתכונים דומים: סלמון עם קרום פלפל, כוסברה ושומשום, פלפל, כוסברה וסלמון עם קרום זרעי שומשום, וסלמון עם קרום זרעי חרדל.
הוראות
לקרום: מערבבים בקערה את הפנקו, זרעי החרדל, זרעי הכוסברה והפטרוזיליה יחד. מתבלים במלח ופלפל.
לשטיפה: בקערה שנייה מערבבים את החרדל עם 1/2 כוס מים, תוך כדי טריפה טובה לתערובת.
טורפים בקערה את היוגורט, השמנת החמוצה, גרגיר הנחלים, החומץ, הנענע והשום. כדי להבטיח שהתבלינים מתערבבים, מגרדים את הצדדים ומקציפים פעם שנייה. החזק בטמפרטורת החדר אם נעשה שימוש תוך 30 דקות, או שמור במקרר לשימוש עתידי.
לסלמון: מצפים את הסלמון בשטיפה, ולאחר מכן מסיימים את הצד העליון (צד העור) עם הקרום. חוזרים על התהליך עם כל פילה.
במחבת בינונית על אש בינונית, מצפים את תחתית המחבת בשמן. לאחר התחממות, מוסיפים את הצד הקרום של הסלמון למחבת ומבשלים, בקבוצות, עד להזהבה, 2 עד 3 דקות. הופכים את הדג ומסיימים את הבישול עד לטמפרטורה הרצויה.
לבסוף, מערבבים את הצלחות עם 2 אונקיות של רוטב גרגיר הנחלים/נענע. מלמעלה עם הסלמון ועשבי תיבול טריים אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
ניתן לשלב סלמון עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות את NV Ruinart, Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין