קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

סלמון שטרודל לבבי עם שמיר

סלמון שטרודל לבבי עם שמיר
מתכונים דומים: שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר, בורשט לבבי עם חזרת-שמיר שמנת חמוצה, ו המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!).

הוראות

1
מניחים פילה סלמון על מחבת ברוילר מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2
מפזרים מלח, אבקת שום ופלפל באופן שווה על פילה. לצלות 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
חותכים פילה לחתיכות קטנות; להפריש.
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
שלב תפוח אדמה, חלב, כרישה בסיר קטן; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד שתפוח אדמה רך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מערבבים מים וקורנפלור בקערה קטנה. מערבבים היטב; מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בעדינות חתיכות דגים, שמיר, וגבינה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מניחים 1 פילו גיליון על משטח העבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול. עבודה עם 1 סדין פילו בכל פעם, מעיל שנותר 7 סדינים פילו עם ספריי בישול, הצבת אחד על גבי השני.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
8
מניחים גיליון פלסטיק לעטוף מעל פילו, לחיצה בעדינות כדי לאטום גיליונות יחד; להשליך לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
תערובת תפוחי אדמה כפית לאורך 1 קצה ארוך של פילו, עוזב גבול 2 אינץ'. מקפלים מעל הקצוות הקצרים של פילו כדי לכסות 2 סנטימטרים של תערובת תפוחי אדמה על כל קצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10
החל מקצה ארוך עם גבול 2 אינץ', להפשיל אופנה ג ' לי רול. (לא להתגלגל בחוזקה, או שטרודל עשוי לפצל.)
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
11
מניחים שטרודל, צד התפר למטה, על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול. ציון חריצים אלכסוניים לתוך החלק העליון של שטרודל באמצעות סכין חדה. תרסיס שטרודל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
אופים שטרודל ב 350 במשך 30 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מגישים חמים.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.