סלמון שטרודל לבבי עם שמיר
מתכונים דומים: שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר, בורשט לבבי עם חזרת-שמיר שמנת חמוצה, ו המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!).
הוראות
מניחים פילה סלמון על מחבת ברוילר מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים מלח, אבקת שום ופלפל באופן שווה על פילה. לצלות 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
חותכים פילה לחתיכות קטנות; להפריש.
שלב תפוח אדמה, חלב, כרישה בסיר קטן; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד שתפוח אדמה רך.
מערבבים מים וקורנפלור בקערה קטנה. מערבבים היטב; מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בעדינות חתיכות דגים, שמיר, וגבינה. תניח בצד.
מניחים 1 פילו גיליון על משטח העבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול. עבודה עם 1 סדין פילו בכל פעם, מעיל שנותר 7 סדינים פילו עם ספריי בישול, הצבת אחד על גבי השני.
מניחים גיליון פלסטיק לעטוף מעל פילו, לחיצה בעדינות כדי לאטום גיליונות יחד; להשליך לעטוף פלסטיק.
תערובת תפוחי אדמה כפית לאורך 1 קצה ארוך של פילו, עוזב גבול 2 אינץ'. מקפלים מעל הקצוות הקצרים של פילו כדי לכסות 2 סנטימטרים של תערובת תפוחי אדמה על כל קצה.
החל מקצה ארוך עם גבול 2 אינץ', להפשיל אופנה ג ' לי רול. (לא להתגלגל בחוזקה, או שטרודל עשוי לפצל.)
מניחים שטרודל, צד התפר למטה, על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול. ציון חריצים אלכסוניים לתוך החלק העליון של שטרודל באמצעות סכין חדה. תרסיס שטרודל קל עם ספריי בישול.
אופים שטרודל ב 350 במשך 30 דקות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.