סלסה אננס חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל אוכמניות אננס Salsan. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 209 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, חמוציות, בצל בינוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו Quesadillas אל כומר עם אננס Salsan ואננס Guacamole, אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, ו סאני & חם! סלסה (אננס מנגו קיווי סלסה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש העליון.
לזרוק אננס ובצל עם שמן 1/2 מלח כפית במחבת גיליון 4 צדדית גדולה, ולאחר מכן צולים, ערבוב מדי פעם, עד חרוך כתמים, 40 דקות עד 1 שעה.
בינתיים, חמוציות דופק במעבד מזון עד קצוץ גס, ולאחר מכן להעביר קערה גדולה ומערבבים 1/3 כוס סוכר חום.
מוסיפים תערובת אננס קלוי חם, ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן מערבבים במיץ הדר. מתבלים בסוכר חום ומלח. מגניב, ואז מוסיפים כוסברה.
בואו לעמוד, מכוסה, 1 שעה.
סלסה, ללא כוסברה, יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר. הביאו לטמפרטורת החדר והוסיפו כוסברה לפני ההגשה.