סלסה אננס פיקנטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו סלסן אננס חריף. מתאים ל-56 ומחירו 26 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 23 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, עגבניות, פלפלים חלפיניו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו סלסה אננס פיקנטי, סלסת אננס מתוקה וחריפה, ו סלסה פיקנטית של אננס ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא 8 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים עגבניות, כמה בכל פעם; להרתיח במשך 30 שניות.
מסננים ומניחים מיד עגבניות במי קרח.
מסננים ומייבשים; מקלפים וקוצצים.
בסיר, לשלב את שאר החומרים. מערבבים עגבניות. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15-20 דקות או לעובי הרצוי.
מצקת בזהירות תערובת חמה לצנצנות חמות של 1 ליטר ומשאירה 1/2 אינץ'. מרחב הראש.
להסיר בועות אוויר; לנגב חישוקים ולהתאים מכסים. תהליך במשך 15 דקות בתוך פחית מים רותחים.