סלסה אפרסק עם בצל אדום כבוש וצ'ילי סראנו
אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, מלח כשר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו בצל אדום כבוש, סמוקי פילה עם סראנו-פפאיה סלסן וסראנו-מנטה-כוסברה צ'אטני, ו סלסה דה סראנו רוחו (רוטב סראנו אדום) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חומץ, סוכר 1/2 כפיות מלח להרתיח בסיר, ערבוב להמיס סוכר ומלח.
יוצקים על בצל בקערה nonreactive; בואו מגניב, ואז לקרר לפחות 1 שעה או לילה.
מערבבים יחד אפרסקים ופלפלים ומפזרים קלות מאוד עם מלח.
מסננים בצל לקפל; להוסיף כמות קטנה כבישה נוזלי,אם תרצה.
מגישים מיד, או לקרר במיכל אטום במשך 1 עד 2 שעות ומגישים בטמפרטורת החדר.