סלסה דה Molcajete (עגבניות קלויות סלסה צ'ילה ירוקה)
המתכון סלסה דה Molcajete (עגבניות קלויות סלסה צ'ילה ירוקה) יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 20 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, שיני שום, פלפלים חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו טאקו סטייק עם עגבניות צלויות ירוק סלסה צ'ילה, רוטב צ'יפוטלה ירוק צלוי, ו עגבניות קלויות ושלוש סלסה צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העגבניות, השום והחלפיאו על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. צלוי 16 דקות, פונה לאחר 8 דקות. מגניב לקלף עגבניות ושום.
שלב את השום והפלפלים בתוך molcajete, מרגמה, או קערה; פאונד עם עלי או את החלק האחורי של כף כדי ליצור משחה.
מוסיפים עגבניות, ומרסקים בגסות באמצעות העלי או הכף.
מערבבים את תערובת העגבניות, הכוסברה, ואת שאר החומרים בקערה קטנה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.