קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

סלסה חצילים וצ'יפס פיתה תוצרת בית

סלסה חצילים וצ'יפס פיתה תוצרת בית
חציל Salsan וצ'יפס פיתה תוצרת בית עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 141 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. 42 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פלפל, חצילים, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: חומוס חצילים מתובל W/ פיתות צ'יפס, חציל ומטבל PLANTAIN עם צ'יפס פיתה כמון (בורוניה), ו סלט חצילים קלוי עם פיתות צ'יפס ורוטב יוגורט.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). חותכים את צמרות החצילים, ומניחים על תבנית אפייה עם חצאי הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
טפטוף עם שמן זית כדי מעיל קל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
אופים במשך כ 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד חציל מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור, ומניח את החצילים והפלפלים לתוך שקית גדולה לאטום. לאטום, ולתת לשבת במשך 15 דקות כדי לשחרר את העור.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מן התיק, לקלף את העורות, וקוביות חצילים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים את העגבניות, השום בקערה עם הירקות הקלויים, ומתבלים במלח, פלפל וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מערבבים עד מעורבב היטב. תניח בצד.
9
הגדר את התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מקלפים את הפיתות לשני עיגולים דקים. אתה יכול לחתוך את הקצוות כדי לעשות את זה קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
11
מברשת נמסה חמאה על מה שהיה פעם בפנים, ולערום יחד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
12
חותכים לרצועות, ואז חותכים לרוחב באלכסון כדי ליצור צורות יהלום. אם יש לך מספריים מטבח, זה יהיה קל.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
13
מניחים אותם על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
אופים את שבבי פיתה במשך 5 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד קלוי קלוי קלות. מערבבים מדי פעם אם הם חופפים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.