מתכון סלסה רימון עם צ'יפס תוצרת בית מוכן בסביבות 30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ללא חלב, ולקטו אובו צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 3. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 395 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם אגס, זרעי רימון, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 33%, המנה הזו לא כל כך מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלסת רימון-אבוקדו עם צ'יפס מתובל, סלסת עגבניות ביתית עם צ'יפס, ו סלסאן פירות וצ'יפס קינמון תוצרת בית.
הוראות
1
לסלסה, בקערת הגשה, שלבו את גרעיני הרימון, האגס, הבצל, הג ' לפנו והשום. בקערה קטנה שלבו את הכוסברה, מיץ הליים, השמן, הדבש, הבזיליקום, המלח והג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימון
אבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De Ajo
חצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מזלפים מעל תערובת רימונים; לזרוק לציפוי. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
רימון
3
קו 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה בעובי כפול של מגבת נייר; מניחים רשת בתבנית. במחבת חשמלית או בטיגון עמוק, מחממים שמן ל-375 מעלות צלזיוס. מטגנים טריזי טורטיה, כמה בכל פעם, במשך 1 עד 1-1/2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.