קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סלק ירוק וצנון פסטו ירוק עם סלק קלוי וצנוניות

סלק ירוק וצנון פסטו ירוק עם סלק קלוי וצנוניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלק ירוק וצנון פסטו ירוק עם סלק קלוי צנון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 934 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלק, אגוזי מלך, צנונים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלק ירוק פסטו פיצה עם סלק קלוי וגבינת עיזים, סלט פסטה באביב עם שמיר ו פסטו ירוק צנון, ו אורז סלק וקערות כרוב עם סלק ירוק פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 204°. להכין סלק וצנוניות: לקרוע ירקות ושמורה. לקלף סלק לחתוך סלק וצנוניות לקוביות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים סלק וצנוניות על תבנית אפייה בערימות נפרדות (כדי למנוע דימום צבע); מתבלים כל ירק עם 1 כף שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק מעיל וצלי, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בעוד ירקות נצלים, ירוק לבן: להרים את כל גבעולים גדולים ולהביא סיר גדול, מכוסה מים מומלחים לרתיחה. הכן אמבט קרח לירוקים על ידי מילוי קערה בינונית עם מים קרים ומגש של קוביות קרח.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ירוקירוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים ירקות ומבשלים, דוחפים אותם לצלול, עד ירוק בהיר, על 1 minut.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
5
העברה לאמבט קרח מיד באמצעות מלקחיים. להחזיר סיר מים לרתיחה. כאשר הירוקים הם קרירים, לנקז, ולאחר מכן לסחוט ביסודיות עם הידיים כדי להסיר עודף נוזל.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מניחים אגוזי מלך ושום בקערה של מעבד מזון ועונה לטעום עם מלח ופלפל. דופק עד אגוזים ושום הם הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים סלק וצנון ירקות ודופק עד התערובת היא הקרקע גס. עם המכונה פועלת, זרם 3/4 כוס שמן זית או יותר, לפי הצורך, עד פסטו הוא רופף מספיק.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
8
מוסיפים גבינת פרמזן, פועם לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
9
מבשלים פסטה במים רותחים עד אל דנטה, 10 עד 12 דקות. לפני ניקוז, להזמין 1 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מערבבים פסטה וכ 3/4 כוס מוכן פסטו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
טפטוף בכמה מי פסטה ולזרוק לשלב באמצעות מלקחיים, הוספת מי פסטו או פסטה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
מעבירים פסטה למנה ומגישים עם סלק קלוי וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
מגישים באופן מיידי.