סלק להתענג
סלק להתענג נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 26 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 208 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. אם יש לכם סלק, תפוח, טחון כלמשטח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). סלק חריף להתענג, המבורגר הודו עם סלק להתענג, ו המבורגר בקר וצ'וריסו עם סלק להתענג דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לגרוס את סלק, תפוח, חזרת שורש גס במעבד מזון.
תן לו לנוח על 20 דקות לפני פתיחת המכסה.
להעביר את התוכן של מעבד המזון לקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים את המלח, allspice, וציפורן.
בואו לנוח להתענג על 10 דקות או עד סלק ותפוחים מתחילים לשחרר את הנוזל שלהם.
מעבירים את התבלין לצנצנת בגודל רבע גלון. כפי שאתה כפית את הירקות לתוך הצנצנת, בחוזקה לארוז אותם עם כף עץ, כך שהם משחררים את הנוזל שלהם ולא בועות אוויר להישאר.
מניחים משקולת זכוכית על הירקות, להבטיח כי מי מלח לחלוטין submerges ירקות ומשקל.
אטמו את הצנצנת, ואפשרו לירקות להתסיס בטמפרטורת החדר הרחק מאור ישיר וחום לפחות 14 ימים ועד 6 שבועות.
העברה למקרר וליהנות בתוך שנה 1.