סלק קלוי, אגוז וסלט רומיין
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו סלק קלוי, שומר וסלט אגוזים, סלק קלוי חריף וסלט אגוז, ו סלק קלוי, אגוז וסלט תרד לתינוקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לשפשף סלק עם שמן זית.
מניחים כל סלק משומן על גיליון נייר. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים קורנית. לאסוף לסכל סביב כל סלק וקצוות crimp לאטום בחוזקה. צלוי עד רך לחלוטין, 45 דקות.
מורחים אגוזי מלך בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 7 דקות.
מעבירים לקערה כדי להתקרר. קוצצים אגוזי מלך.
להקציף מלח, פלפל, מיץ לימון וחרדל. בהדרגה להקציף בשמן.
הסר סלק מנייר כסף, עובד תחת מים זורמים קרים, לשפשף אותם לקלף עורות.
חותכים כל סלק במחצית לרוחב פרוסה דקה.
מניחים בקערה גדולה; מוסיפים סלק ואגוזים. לזרוק עם רוטב, מפזרים עם Gorgonzola ומגישים.