קושימומחה
מוכן ב1 ש, 31 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סלק קלוי עם אדאמה וארוגולה

סלק קלוי עם אדאמה וארוגולה
גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מלח גס ופלפל, חומץ יין אדום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -31 דקות. מתכונים דומים: סלק קלוי עם Edamame & Arugula + ללא בשר על ידי מרתה סטיוארט ליבינג, סלק קלוי עם תינוק ארוגולן וקרוטין דה צ'אבינול, ו סלמון בר בגריל עם סלק קלוי וארוגולה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
טפטוף סלק עם שמן זית וצלי בנייר נייר מצופה קלף עד במכרז, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
בואו להתקרר, ואז לקלף ולפרוס.