סמבר
סמבר הוא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית ירוקה, asafoetida הקרקע, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Sambar - איך לעשות Sambar ירקות / Quick Sambar, Kala Vatana Sambar: A Malvani Black Peas Sambar, ו kathirikai sambar או brinjal sambar, איך לעשות kathirikai sambar (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העדשים במחבת גדולה עם 400ml מים.
מוסיפים כורכום ותמרינדי ומרתיחים במשך 25-30 דקות עד רך מאוד.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת ומטגנים בעדינות את שאלוט במשך 8-10 דקות. כאשר מתרכך, מוסיפים את התבלינים, עלי קארי, צ ' ילי וקורט טוב של מלח. מבשלים עוד 2 דקות, עד ריחני.
מרתיחים עוד מחבת של מים מלוחים ומבשלים את השעועית במשך 4 דקות עד רך, ואז לנקז היטב.
לאחר העדשים מבושלים, מוסיפים את תערובת התבלינים שאלוט ואת השעועית, מערבבים היטב ומוסיפים תיבול יותר במידת הצורך.