סמוסה תפוחי אדמה ואפונה
סמוסה תפוחי אדמה ואפונה דורשת מסביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שעועית ירוקה, שמן, זנגביל cm חתיכה, צ'ילי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. נסו סמוסה אפונה ירוקה (Hare Mutter Ki Samosa), סמוסה תפוחי אדמה, ו סמוסה תפוחי אדמה פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק, מוסיפים את השמן לקמח עם 100 מ " ל מים חמים ומערבבים כדי ליצור בצק. ללוש בקצרה ולהשאיר לנוח במשך 30 דקות.
מטגנים את הבצל, שום, זנגביל וצ ' ילי יחד 2 כפות שמן במשך 1 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי האדמה מבושלים דרך להוסיף קצת מים אם הם מתחילים לדבוק.
מוסיפים את האפונה או השעועית ומבשלים עד למכרז, ואז מערבבים בכוסברה, מתבלים היטב ומשאירים להתקרר.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מחלקים את הבצק ל 8 כדורים. אחד אחד, לגלגל כל כדור לתוך מעגל דק, ואז חצי לעשות 2 חצי עיגולים. השתמש באצבע שלך כדי לצחצח קצת מים לאורך הקצוות הישרים. החזק אחד ולהביא את הפינות 2 יחד, באמצעות היד שלך כמו כוס, לאטום לאורך הקצה הישר כדי ליצור קונוסים.
ממלאים את קונוסים עם תערובת תפוחי אדמה לצבוט את צמרות סגורות, איטום שוב עם מים.
מברשת עם השמן שנותר מכל הצדדים. לשים על תבנית אפייה ואופים במשך 20 דקות או עד המאפה הוא פריך.