סמוסות תפוחי אדמה וטלה
תפוחי אדמה וסמוסה כבש יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 59 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-40 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו כתף כבש, תפוח אדמה, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו סמוסה כבש, טיקקה סמוסה כבש, ו סמוסה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, כף חום של שמן זית.
מוסיפים את הטלה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, 6 עד 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הטלה לצלחת.
מוסיפים את הבצל למחבת יחד עם 1/2 כף השמן הנותרים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, 3 עד 4 דקות.
להחזיר את הטלה למחבת, להוסיף את תפוחי האדמה ומבשלים עד רוחש.
מוסיפים את אבקת קארי, כמון, כוסברה וקיין ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, רק עד כהה מעט, על 4 דקות.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה, ערבוב, כדי לגרד את כל חתיכות השחמה מלמטה. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר ותפוח האדמה הם מכרז, על 30 דקות.
הסר את המכסה ומבשל עד הנוזל נספג. מערבבים את האפונה ומתבלים במלח.
להעביר לקערה ולתת מגניב לחלוטין.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את קרום העוגה, 1 בכל פעם, לעובי 1/8 אינץ 'חשוף וחותכים סך של 40 סיבובים עם חותך ביסקוויטים עגול 2 אינץ'. מברשת קלות את הסיבובים עם מים, העליון עם כפית קטנה של המילוי לקפל במחצית. הקצוות הם מזלג.
מעבירים את הסמוסה לתבנית אפייה גדולה .
אופים את הסמוסה במשך 35 עד 40 דקות, או עד הקרום הוא זהוב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.