סמיפרדו לימון ואמרטי עם רוטב פטל
לימון ו Amaretti Semifreddo עם רוטב פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי אבקת סוכר, פטל בסירופ, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שזיף & amaretti semifreddo, אפרסק פרלין Semifreddo עם Amaretti, ו אפרסק פרלין Semifreddo עם Amaretti (מתכונים דומים).
הוראות
פטל מחית עם סירופ בבלנדר. מסננים פירה לתוך קערה בינונית; להשליך זרעים. כיסוי; צמרמורת. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
קו 7-8-מחבת כיכר כוס או עובש אחר עם 2 שכבות של ניילון לעטוף, משאיר overhang ארוך. מחבת הקפאה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס.
להוסיף 1/4 כוס אבקת סוכר; לנצח עד נוקשה אבל לא יבש. באמצעות אותו beaters, לנצח קרם הנותרים 3/4 כוס אבקת סוכר בקערה גדולה עד פסגות טופס. מקפלים קליפת לימון וקינמון. מקפלים כפית גדולה של תערובת שמנת לתוך לבנים, ולאחר מכן מקפלים לבנים בחזרה לתוך שמנת 2 תוספות. מקפלים פנימה 3/4 כוס אמרטי.
העברת תערובת למחבת מוכנה. כיסוי עם פלסטיק לעטוף, ואז לסכל. להקפיא לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור קפוא.)
הסר רדיד ופלסטיק פתוח. תהפוך את סמיפרדו על מגש.
הסר מחבת; לקלף את הפלסטיק.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס amaretti.