ביסקוטי אגוזי לוז קינמון
אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: אגוזי לוז-ביסקוטי שוקולד, ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד, ו ביסקוטי אגוזים ושוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז גיליון עוגיות או קו עם נייר קלף.
בקערה בינונית, שמנת יחד חמאה וסוכר עד אור ורך. מקציפים ביצים ווניל. לנפות יחד את הקמח, קינמון, אבקת אפייה, ומלח; לערבב לתוך תערובת הביצה. מערבבים באגוזי הלוז. צורה בצק לשני יומני שווים כ 12 אינץ ' ארוך.
מניחים יומני על תבנית אפייה, ו לשטח את עובי 1/2 אינץ'.
אופים במשך כ 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקצוות הם זהובים והמרכז הוא מוצק.
הסר מהתנור כדי להתקרר על המחבתות. כאשר כיכרות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להשתמש בסכין משונן לחתוך את הלחם באלכסון לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. החזירו את הפרוסות לתבנית האפייה.
אופים במשך 10 דקות נוספות, מתהפך פעם אחת. להתקרר לחלוטין, ולאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.