סנאפר אדום מצופה שרימפס
אם יש לכם פילה סנאפר, פטריות, ל 4 שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סנאפר מוקפץ עגבניות, ו פלפל ירוק ועגבניה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפילה ב2-qt רדוד. צלחת אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 20-25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בינתיים, במחבת קטנה, לטגן את הפטריות ושום בחמאה עד רך.
הוסף שרימפס; לבשל במשך 2-4 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד. כף על פני דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.