קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

סנאפר אדום עם ויניגרט עגבניות-זעפרן

סנאפר אדום עם ויניגרט עגבניות-זעפרן
סנאפר אדום עם ויניגרט עגבניות-זעפרן הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 1 מנות. במנה עיקרית זו יש 1061 קלוריות, 189 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, יין שרי, חומץ, זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סנאפר אדום עם ויניגרט עגבניות-זעפרן, עוף מוקפץ עם ויניגרט זעפרן, ו עוף מוקפץ עם ויניגרט עגבניות-זעפרן על פריזה.

הוראות

1
לצלות את סנאפר אם אתה רוצה. אני מעדיף לצלות אותם במחבת כבדה ללא מקל.ראשית, לשפשף מלח ופלפל טחון טרי על פני השטח של הדגים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף סרט שמן למחבת ולהגדיר על חום גבוה בינוני.מבשלים את הפילה עד שנעשה, על 3-5 דקות בכל צד, על פי עובי הדגים.כאשר נעשה, להסיר לשרת צלחת ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים את השמן במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הזעפרן ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
5
מוסיפים את שאלוט ושום טחון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
6
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהתרככו מעט, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
7
מוסיפים את מרק העוף ומבשלים רק עד שהעגבניות מתחילות להישבר, בערך 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
8
הסר מהחום.
9
מוסיפים את החומץ והפטרוזיליה קצוצה ומתבלים בפלפל.כפית רוטב ויניגרט עגבניות על הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.