סנאפר אדום עם קרום עשב הוא מנה עיקרית שמגישה 2. צופה בדמות שלך? למתכון נטול החלב והפסקאטרי הזה יש 206 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן קנולן, פילה סנאפר, מלח ופפריקה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 63%, וזה טוב. מתכונים דומים: עשב-קרום סנאפר, סנאפר קרום תפוחי אדמה ועשב עם סלסת פלפל צהוב, ו סנאפר אדום קרום תפוחי אדמה.
הוראות
1
במעבד מזון, שלבו את תשעת המרכיבים הראשונים; מכסים ומעבדים עד שהשומר נטחן דק.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מעבירים לקערה רדודה; טובלים פילה בתערובת עשבים, מצפים את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
במחבת כבדה על אש בינונית-גבוהה מבשלים פילה בשמן 3-4 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
סנאפר אדום עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-49 דולר.