עם כפית נסו סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון, סנאפר מצופה עגבניות עם ארטישוק וזיתים, ו סנאפר פאן-גריל עם סלט פסטה Orzo (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל orzo במים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה; לנקז ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
2
מפזרים תיבול יווני על שני הצדדים של פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני
פילה דגים
3
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף דגים; לבשל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד כמעט נעשה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
5
מוסיפים לבבות ארטישוק ו-5 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 5 עד 7 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
ממתק תמנון בריט
6
כף orzo לתוך צלחת הגשה, העליון עם סנאפר ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
7
מפזרים באופן שווה עם פטה וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
8
המקרה ליין: קרלוס קיינץ הוא הבעלים ומנהל את הביסטרו הלטיני Dulces בסיאטל, וושינגטון, יחד עם אשתו, השף ג ' ולי גררו. "סוג אחד של יין עלה מיד על הדעת להתאים את טעמי הדר במתכון זה. נאוטילוס סוביניון בלאן ($1
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הוא מאוד עדין ניו זילנד לבן שמראה פירות הדר שלה על החיך, עדיין מסיים יבש עם כמות טובה של חומציות כדי להשלים את פטה ו Kalamatas."
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.