קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

סנאפר יווני עם אורזו וארטישוק

סנאפר יווני עם אורזו וארטישוק
עם כפית נסו סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון, סנאפר מצופה עגבניות עם ארטישוק וזיתים, ו סנאפר פאן-גריל עם סלט פסטה Orzo (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל orzo במים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה; לנקז ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
2
מפזרים תיבול יווני על שני הצדדים של פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווניתיבול יווני
פילה דגיםפילה דגים
3
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להוסיף דגים; לבשל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד כמעט נעשה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מוסיפים לבבות ארטישוק ו-5 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 5 עד 7 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
כף orzo לתוך צלחת הגשה, העליון עם סנאפר ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
7
מפזרים באופן שווה עם פטה וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
8
המקרה ליין: קרלוס קיינץ הוא הבעלים ומנהל את הביסטרו הלטיני Dulces בסיאטל, וושינגטון, יחד עם אשתו, השף ג ' ולי גררו. "סוג אחד של יין עלה מיד על הדעת להתאים את טעמי הדר במתכון זה. נאוטילוס סוביניון בלאן ($1
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הוא מאוד עדין ניו זילנד לבן שמראה פירות הדר שלה על החיך, עדיין מסיים יבש עם כמות טובה של חומציות כדי להשלים את פטה ו Kalamatas."
מרכיבים שתצטרך
פרי הדרפרי הדר
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.