סנאפר כולו בגריל
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סנאפר שלם בגריל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פירורי לחם, מלח, רוזמרין בתוספת 1 כף רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. מתכונים דומים: סנאפר אדום כולו בגריל, סנאפר קריאולי בגריל, ו טאקו סנאפר אדום בגריל.
הוראות
תדליק את הגריל. יש לשטוף את הדג; לייבש את המשטחים ואת החללים ביסודיות.
חותכים חתכים רדודים בתבנית חוצה, על 1 אינץ ' זה מזה, בכל צד של שני הדגים. מתבלים כל חלל דגים עם 1/8 כפית מלח. שים sprig רוזמרין בכל חלל או לשפשף עם 1/2 כפית רוזמרין מיובש. לשפשף את פני השטח של שני הדגים באמצעות 2 כפות שמן, שום, טרי קצוץ או הנותרים 1 כפית רוזמרין מיובש, ואת הנותרים 3/4 כפית מלח.
מפזרים את פירורי הלחם משני צידי כל דג.
טפטוף שני הצדדים עם שמן כף הנותרים.
שים את הדג בסל גריל או על מתלה גריל נקי מאוד. מבשלים מעל חום גבוה בינוני במשך 7 דקות. הפעל וגריל עד הזהב ופשוט לעשות, על 7 דקות יותר.
הסר את הדג בזהירות כך שהוא לא מקל.
תגיש את הדג על מגש. הפעל סכין בין הבשר והעצמות ולהרים את הפילה. סובב את הדג וחזור. חזור עם הדגים האחרים. פלחי לימון.
סנאפר שלם קלוי: לרכוש אחד שלושה וחצי פאונד סנאפר במקום שני קטנים יותר. הכן את הדגים באותו אופן דרך שלב 1, באמצעות רבע כפית מלח ושני גבעולים או כפית רוזמרין בחלל.
מחממים את התנור ל-450 במקום להדליק את הגריל.
שים את הדג על מתלה במחבת צלייה; לבשל עד הרגע, כעשרים דקות. אין צורך להפוך את הדג בזמן הבישול.
המלצת יין: סנאפר הוא דג עדין, ולמרות צלייה מוסיפה כמה טעמים חזקים יותר, אתה תהיה הטוב ביותר עם לבן ניטראלי למדי אבל פריך. Orvieto Classico שביתות האיזון המושלם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.