סנאפר מאודה בסגנון אסיה עם התינוק בוק צ'וי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. לך לחנות ותביא ג'ינג'ר, שמן בוטנים, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סנאפר אדום עם תינוק בוק צ'וי, פיקנטי מאודה בייבי בוק צ'וי, ו תינוק מאודה בוק צ'וי עם רוטב צדפות.
הוראות
1
ציוד מיוחד: במבוק 2 שכבות או קיטור רגיל .
2
בסיר רדוד כי ספינת במבוק מתאים מעל או בווק, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה. ניתן גם להשתמש באוניית קיטור מסורתית בעלת 2 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, עלי ליים, גרידת הדר, כוסברה, בצל ירוק, יין לבן, חלפיניו ושמן בוטנים. מתבלים היטב עם מלח. להחזיר לרתיחה ולבשל במשך 10 דקות עבור הטעמים לשלב.
מניחים את השכבה הראשונה של ספינת הבמבוק מעל הסיר. קו הספינה עם עלי כרוב, לוודא כי פני השטח אינו מכוסה לחלוטין, כך קיטור יכול לעבור.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
להניח את הדגים, עור בצד, על עלי הכרוב. כיסוי וקיטור במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
ממתק תמנון בריט
7
מניחים את בוק צ ' וי על השכבה השנייה של ספינת הבמבוק בשכבה 1. לחשוף את הספינה ולמקם את שכבת בוק צ ' וי על גבי הדג. מכסים ואדים במשך כ 5 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל דרך ואת בוק צ ' וי הוא רך, אבל עדיין יש קצת crispness. בדוק את הדג עבור doneness על ידי הכנסת בעדינות מזלג לתוכו. אם המזלג מחליק בקלות, הדג נעשה. אם המזלג מתנגד מחליק ב, זה לא ממש נעשה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
ממתק תמנון בריט
8
הסר את הדגים ובוק צ ' וי ולשמור חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריט
9
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
10
מוסיפים שמן בוטנים וחום. כאשר השמן חם, מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום, jalapeno ו לטגן עד רק שקוף, על 3 דקות. אין לאפשר את הירקות לחום.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.