קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

סנאפר מאודה בסגנון אסייתי עם בייבי בוק צ'וי

סנאפר מאודה בסגנון אסייתי עם בייבי בוק צ'וי
סנאפר מאודה בסגנון אסיה עם התינוק בוק צ'וי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. לך לחנות ותביא ג'ינג'ר, שמן בוטנים, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סנאפר אדום עם תינוק בוק צ'וי, פיקנטי מאודה בייבי בוק צ'וי, ו תינוק מאודה בוק צ'וי עם רוטב צדפות.

הוראות

1
ציוד מיוחד: במבוק 2 שכבות או קיטור רגיל .
2
בסיר רדוד כי ספינת במבוק מתאים מעל או בווק, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה. ניתן גם להשתמש באוניית קיטור מסורתית בעלת 2 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, עלי ליים, גרידת הדר, כוסברה, בצל ירוק, יין לבן, חלפיניו ושמן בוטנים. מתבלים היטב עם מלח. להחזיר לרתיחה ולבשל במשך 10 דקות עבור הטעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עלי לייםעלי ליים
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מניחים את השכבה הראשונה של ספינת הבמבוק מעל הסיר. קו הספינה עם עלי כרוב, לוודא כי פני השטח אינו מכוסה לחלוטין, כך קיטור יכול לעבור.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להניח את הדגים, עור בצד, על עלי הכרוב. כיסוי וקיטור במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מניחים את בוק צ ' וי על השכבה השנייה של ספינת הבמבוק בשכבה 1. לחשוף את הספינה ולמקם את שכבת בוק צ ' וי על גבי הדג. מכסים ואדים במשך כ 5 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל דרך ואת בוק צ ' וי הוא רך, אבל עדיין יש קצת crispness. בדוק את הדג עבור doneness על ידי הכנסת בעדינות מזלג לתוכו. אם המזלג מחליק בקלות, הדג נעשה. אם המזלג מתנגד מחליק ב, זה לא ממש נעשה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
הסר את הדגים ובוק צ ' וי ולשמור חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים שמן בוטנים וחום. כאשר השמן חם, מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום, jalapeno ו לטגן עד רק שקוף, על 3 דקות. אין לאפשר את הירקות לחום.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
דַק-דַק-
11
מוסיפים 4 אונקיות של הנוזל המהביל ורוטב הסויה ומרתיחים במשך 2 דקות. לא מתבלים במלח כמו רוטב סויה הוא מלוח.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מוסיפים את הסוכר ומרתיחים במשך 1 דקה, או עד שהסוכר נמס לחלוטין. מנמיכים את החום ומקציפים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
הוסף את הלבנים בצל ירוק, מערבבים, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
14
מניחים קצת אורז יסמין על מגש. למעלה עם הבוק צ ' וי המאודה. למעלה בוק צ ' וי עם סנאפר, צד עור למעלה. כפית את הרוטב על הדג.
מרכיבים שתצטרך
אורז יסמיןאורז יסמין
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
15
מקשטים עם בצל ירוק וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי

מרכיבים

6בייבי בוק צ'וי, חצי לאורכובייבי בוק צ'וי, חצי לאורכו2קרום: פירורי קרקר גרהםצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי4sprigsכוסברה ועוד לקישוטכוסברה ועוד לקישוט4קצת קישואים קצוציםאורז יסמין מבושל, ליוויאורז יסמין מבושל, ליווי2ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק1גבינת פרמזן מגוררתג'ינג'ר קצוץג'ינג'ר קצוץ3אינצ ' יםג'ינג'ר, פרוסג'ינג'ר, פרוס1חלפיניו, פרוס דקחלפיניו, פרוס דק1חלפיניו, חתוך לחתיכות גדולותחלפיניו, חתוך לחתיכות גדולות1(1 על ידי 3 אינץ') קליפת לימון חתיכת(1 על ידי 3 אינץ') קליפת לימון חתיכת4עלי ליים כפיר, אופציונליעלי ליים כפיר, אופציונלי1(1 על ידי 3 אינץ') קליפת סיד חתיכה(1 על ידי 3 אינץ') קליפת סיד חתיכה4largesעלי כרוב נאפהעלי כרוב נאפה2קרום: פירורי קרקר גרהם1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן4קצת קישואים קצוציםמלחמלח4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2בצל ירוק, פרוס דק על ההטיה, חלקים לבנים וירוקים שמרו נפרדיםבצל ירוק, פרוס דק על ההטיה, חלקים לבנים וירוקים שמרו נפרדים3בצל ירוקבצל ירוק454פלפל האבנרופילה סנאפר אדום, עור עלפילה סנאפר אדום, עור על591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו