סנאפר מאודה בסגנון אסיה עם התינוק בוק צ'וי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. לך לחנות ותביא ג'ינג'ר, שמן בוטנים, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סנאפר אדום עם תינוק בוק צ'וי, פיקנטי מאודה בייבי בוק צ'וי, ו תינוק מאודה בוק צ'וי עם רוטב צדפות.
הוראות
1
ציוד מיוחד: במבוק 2 שכבות או קיטור רגיל .
2
בסיר רדוד כי ספינת במבוק מתאים מעל או בווק, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה. ניתן גם להשתמש באוניית קיטור מסורתית בעלת 2 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, עלי ליים, גרידת הדר, כוסברה, בצל ירוק, יין לבן, חלפיניו ושמן בוטנים. מתבלים היטב עם מלח. להחזיר לרתיחה ולבשל במשך 10 דקות עבור הטעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
שדי פסיון אם )
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריט
5
מניחים את השכבה הראשונה של ספינת הבמבוק מעל הסיר. קו הספינה עם עלי כרוב, לוודא כי פני השטח אינו מכוסה לחלוטין, כך קיטור יכול לעבור.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
להניח את הדגים, עור בצד, על עלי הכרוב. כיסוי וקיטור במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
ממתק תמנון בריט
7
מניחים את בוק צ ' וי על השכבה השנייה של ספינת הבמבוק בשכבה 1. לחשוף את הספינה ולמקם את שכבת בוק צ ' וי על גבי הדג. מכסים ואדים במשך כ 5 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל דרך ואת בוק צ ' וי הוא רך, אבל עדיין יש קצת crispness. בדוק את הדג עבור doneness על ידי הכנסת בעדינות מזלג לתוכו. אם המזלג מחליק בקלות, הדג נעשה. אם המזלג מתנגד מחליק ב, זה לא ממש נעשה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
ממתק תמנון בריט
8
הסר את הדגים ובוק צ ' וי ולשמור חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
9
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים שמן בוטנים וחום. כאשר השמן חם, מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום, jalapeno ו לטגן עד רק שקוף, על 3 דקות. אין לאפשר את הירקות לחום.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
מוסיפים 4 אונקיות של הנוזל המהביל ורוטב הסויה ומרתיחים במשך 2 דקות. לא מתבלים במלח כמו רוטב סויה הוא מלוח.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
מוסיפים את הסוכר ומרתיחים במשך 1 דקה, או עד שהסוכר נמס לחלוטין. מנמיכים את החום ומקציפים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
הוסף את הלבנים בצל ירוק, מערבבים, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
14
מניחים קצת אורז יסמין על מגש. למעלה עם הבוק צ ' וי המאודה. למעלה בוק צ ' וי עם סנאפר, צד עור למעלה. כפית את הרוטב על הדג.
מרכיבים שתצטרך
אורז יסמין
בוק צ ' וי.
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.