סנגריה חורף
זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו סנגריה חורף, סנגריה חורף, ו סנגריה חורף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערת קנקן גדולה או אגרוף, להקציף יחד מיץ תפוזים, ליקר תפוזים ודבש.
מוסיפים מקל קינמון, תפוזי דם, תפוחים ואגסים, מערבבים לשלב. מניחים בצד בטמפרטורת החדר כדי macerate, לפחות 1 שעה, עד מוכן לשרת.
מוסיפים יין וסודה, מערבבים בעדינות לשלב ומגישים מיד על קרח.
מרכיבים
1
אגס אנז'ו (אדום), קלוף, פקוק וקצוץ לקוביות 1/4 אינץ1
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)2
תפוזים או קלמנטינות, supremed1
סבתא סמית תפוח (או תפוח טארט אחר), cored וקצוץ לקוביות 1/4 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1ליטר
לימון ליים סודה, צונן4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מיץ תפוזים ללא עיסה85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
ליקר תפוזים2בצל צהוב בינוני, קצוץ
יין אדום מבעבע מתוק, מקורר (מומלץ: רוזה Regale)