קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

סנגריה חם

סנגריה חם
האם סנגריה נטול גלוטן, וללא לקטוז משקאות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 196 גר' של חלבון, 152 גרם של שומן, וסך הכל 2702 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ אננס, חזיר, חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו עוף סנגריה עם פיפה SupraFruta סנגריה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
השתמש בסכין חדה להבקיע את בשר חזיר 1/4 אינץ עמוק דפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מקום בצולה בגודל טוב עם הצד השמן למעלה, והרבעה באופן דקורטיבי עם כל cloves...be בטח להשתמש בשפע. לארוז את החלק העליון של החזיר עם כל קילו של סוכר חום כדי לצפות את פני השטח עבה ככל האפשר. חלקם עשויים ליפול לתוך המחבת, אבל זה לא יכול להיות עזר. השאר אותו שם כדי להמתיק את מיצי הבסטינג הדרושים בשלבים מאוחרים יותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
צלי, חשוף, עד שהסוכר מתחיל להמיס, כ -20 דקות. במהלך תקופה זו, מערבבים יחד את מיץ האננס וסנגריה. כאשר הסוכר מתחיל להמיס, יוצקים כוס אחת של תערובת היין על החזיר, ומחזירים את החזיר לתנור במשך 40 דקות. לעתים קרובות אני אוהל החזיר בנייר כסף בשלב מסוים, אבל האמא שלי אף פעם לא עשתה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
סנגריהסנגריה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לאחר שעה אחת בתנור, לרסס את החזיר עם כוס שנייה של תערובת היין, תוך ערבוב אותו לתוך טפטוף מחבת. להחזיר את החזיר לתנור במשך 2 שעות נוספות, צולה לאחר השעה הראשונה עם תערובת היין הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס), ומכניסים את הבשר כל 20 דקות עם טפטוף המחבת לשעה האחרונה של הבישול. מדחום בשר צריך לקרוא 160 מעלות F (65 מעלות C) לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי