קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

סנגריה חם

סנגריה חם
האם סנגריה נטול גלוטן, וללא לקטוז משקאות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 196 גר' של חלבון, 152 גרם של שומן, וסך הכל 2702 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ אננס, חזיר, חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו עוף סנגריה עם פיפה SupraFruta סנגריה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
השתמש בסכין חדה להבקיע את בשר חזיר 1/4 אינץ עמוק דפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מקום בצולה בגודל טוב עם הצד השמן למעלה, והרבעה באופן דקורטיבי עם כל cloves...be בטח להשתמש בשפע. לארוז את החלק העליון של החזיר עם כל קילו של סוכר חום כדי לצפות את פני השטח עבה ככל האפשר. חלקם עשויים ליפול לתוך המחבת, אבל זה לא יכול להיות עזר. השאר אותו שם כדי להמתיק את מיצי הבסטינג הדרושים בשלבים מאוחרים יותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
כָּתֵףכָּתֵף
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
צלי, חשוף, עד שהסוכר מתחיל להמיס, כ -20 דקות. במהלך תקופה זו, מערבבים יחד את מיץ האננס וסנגריה. כאשר הסוכר מתחיל להמיס, יוצקים כוס אחת של תערובת היין על החזיר, ומחזירים את החזיר לתנור במשך 40 דקות. לעתים קרובות אני אוהל החזיר בנייר כסף בשלב מסוים, אבל האמא שלי אף פעם לא עשתה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
סנגריהסנגריה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לאחר שעה אחת בתנור, לרסס את החזיר עם כוס שנייה של תערובת היין, תוך ערבוב אותו לתוך טפטוף מחבת. להחזיר את החזיר לתנור במשך 2 שעות נוספות, צולה לאחר השעה הראשונה עם תערובת היין הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס), ומכניסים את הבשר כל 20 דקות עם טפטוף המחבת לשעה האחרונה של הבישול. מדחום בשר צריך לקרוא 160 מעלות F (65 מעלות C) לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף